Toffe posters in 80S style

Laat je meeslepen in de coole wereld van de neonkleuren, pasteltinten en geometrische vormen zoals driehoeken en stippen: welcome to the 80’s!
Wij van Postergirls hebben een echte passie voor alles wat met de jaren tachtig te maken heeft, zo is ook deze levendige postercollectie tot stand gekomen.

 

Maak jouw interieur af met 80’s wanddecoratie

 

De 80’s worden gekenmerkt door de eclectische samenkomst van veel verschillende muziekstijlen, mode en andere creatieve expressies.
Of je nu de jaren tachtig zelf bewust hebt meegemaakt of niet, iedereen herkent deze elementen wel zoals: geometrische vormen in zwart wit, neon- en pastelkleuren en airbrush effecten.

Maak van de muren in huis een thuis door de kleurrijke 80’s style posters van Postergirls toe te voegen.
Welk kunstwerk heeft jouw hart gestolen?

 

Deze grafische posters zijn een must in ieder interieur

 

Stap binnen in een wereld van kleurrijke  kunst zonder grenzen, waar neon en pastels ruimschoots worden gebruikt net als veel zwart wit grafische figuren , dat is wat je in deze collectie vindt.
Ontdek bijvoorbeeld de grafische patronen van Psychedelic lips in combinatie met kleurrijke popart elementen. Zo zorgen de (bijna) hypnotiserende figuren op de achtergrond ervoor dat de aandacht meteen getrokken wordt. Deze wall art is de perfecte decoratie voor iedere woonkamer, slaapkamer of andere ruimte, het zwart-wit kunstwerk is voorzien van een sweet treat; de welbekende lolly.
Bestel deze muurdecoratie als een ingelijste poster in een groot formaat zodat het een absolute eyecatcher is binnen jouw interieur.

 

Kies voor kleur met een neon poster

 

Je hebt net dat nieuwe cassettebandje van Madonna gescoord en je luistert de muziek de hele dag door op jouw walkman. Ondertussen ben je heel jouw kledingkast aan het uitpluizen om de perfecte outfit voor dit weekend te vinden om aan te doen naar de disco.
Heerlijk hè, die nostalgie? Roept het al herinneringen op?

I am an 80’s girl is wat ons betreft het absolute toppunt van 80’s kunst. Het ontwerp is een harmonie van pastel- en neonkleuren, gecombineerd met geometrische vormen en felle roze en paarse make-up.
Ben jij niet bang voor een kleurrijke toevoeging in huis? Je kunt er zelfs nog een schepje bovenop doen door te kiezen voor een neon omlijsting!
Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun je ieder ontwerp geheel naar wens bestellen. Kies je bijvoorbeeld voor een muurposter, aluminium schilderij of laat jij het ontwerp afdrukken als een groot acrylglas schilderij?

Onze voorliefde voor 80’s elementen komt ook terug in onze collectie van wanddecoratie met tekst.
Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur