Back to the 80’s

Kleur, kleur en nog eens kleur. De jaren 80 als inspiratie voor kleurrijke ontwerpen met felle kleuren en pastels.

BACK TO THE 80S

 

Maak jouw interieur af met 80’s kunst

 

Laat je meeslepen in de betoverende wereld van de neonkleuren, pastelkleuren en geometrische vormen: welcome to the 80’s!
Wij van Postergirls hebben een echte passie voor alles wat met de jaren 80 te maken heeft, zo is ook deze levendige kunstcollectie tot stand gekomen.

De jaren 80 worden gekenmerkt door de eclectische samenkomst van muziek, mode en andere creatieve expressies.
Of je nu de jaren 80 zelf bewust hebt meegemaakt of niet, iedereen herkent deze elementen: geometrische vormen, neon- en pastelkleuren en airbrush effecten.

Maak van de muren in huis een thuis door de kleurrijke 80’s muurkunst van Postergirls toe te voegen.
Welk kunstwerk heeft jouw hart gestolen?

 

Deze grafische posters zijn een must in ieder interieur

 

Stap binnen in een wereld van kunst zonder grenzen, waar de experimentele aard de basis vormt van unieke kunstwerken, dat is wat je in deze collectie vindt.
Ontdek bijvoorbeeld de grafische patronen van Psychedelic lips in combinatie met kleurrijke popart elementen. Zo zorgen de (bijna) hypnotiserende figuren op de achtergrond ervoor dat de aandacht meteen getrokken wordt. Deze wall art is de perfecte wand decoratie voor iedere woonkamer, slaapkamer of andere ruimte, het zwart-wit kunstwerk is voorzien van een sweet treat: de welbekende lolly.
Bestel deze muurdecoratie als een ingelijste poster in een groot formaat zodat het een absolute eyecatcher is binnen jouw interieur.

 

Kies voor kleur met een neon schilderij

 

Je hebt net die nieuwe cassette van Madonna gescoord en luistert de muziek de hele dag door via jouw walkman. Ondertussen ben je heel je kledingkast aan het uitpluizen om de perfecte outfit voor dit weekend te vinden om aan te doen naar de disco. Heerlijk hè, die nostalgie?

I am an 80’s girl is wat ons betreft het absolute toppunt van 80’s kunst. Het ontwerp is een harmonieus samenspel van pastel- en neonkleuren, gecombineerd met geometrische vormen en felle make-up.
Ben jij niet bang voor een kleurrijke toevoeging in huis? Je kunt er zelfs nog een schepje bovenop doen door te kiezen voor een neon omlijsting.
Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun je ieder ontwerp geheel naar wens bestellen. Kies je bijvoorbeeld voor een muurposter, aluminium schilderij of laat jij het ontwerp afdrukken als een groot acrylglas schilderij?

Onze voorliefde voor 80’s elementen komt ook terug in onze collectie van kunstwerken met tekst.
Ben je benieuwd? Neem dan hier een kijkje.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur