Muurdecoratie in fantasie thema

Treed binnen in de fantasiewereld van Postergirls, waar niets te dol is.
In dit thema worden verschillende stijlen, elementen en kleuren met elkaar gecombineerd tot prachtige en unieke fantasie wall art. Neem een kijkje in de collectie en laat je verwonderen door veelzijdigheid van onze fantasiekunst.

 

Vind jouw fantasie walldecor bij Postergirls

 

In deze collectie vind je ontwerpen terug die buiten de grenzen van de werkelijkheid vallen. De kunstwerken zijn onze artistieke expressie waarbij elementen en kleuren gecombineerd worden tot sprekende kunstwerken. Enkele woorden die de muur kunst beschrijven zijn grappig, kleurrijk, dromerig, sprookjesachtig en mysterieus.

 

Fleur jouw huis op met een kleurrijk fantasie schilderij

 

Een van de uitgangspunten die wij als Postergirls willen naleven is dat we unieke designs creëren die een mooie toevoeging zijn voor iedere woonkamer, slaapkamer, boven de eettafel of in de hal.
Ontdek bijvoorbeeld Urban Jungle graffiti, de kleuren in dit ontwerp vormen een ware kleurexplosie. De veren in de gespreide vleugels van de blauw gele papegaai komen prachtig overeen met de toffe graffiti kunst op de achtergrond.
De veelzijdigheid en kleurrijke aspecten van de stad, de urban jungle, komen samen met de vrolijk uitziende veren van de tropische vogel.
Dit unieke kunstwerk komt heel goed tot zijn recht bij een neutrale rustige wooninrichting, de kleuren zorgen er namelijk voor dat deze muurdecoratie echt van de muur afknalt.

 

Maak jouw interieur af met een fantasie kunstwerk aan de muur

 

Ontdek bijvoorbeeld IJshoorntje met bloemen, dit ontwerp voegt een vleugje kleurrijke elegantie toe aan ieder botanisch of modern interieur.
Het hoorntje is gevuld met kleurrijke elementen als lollies, pauwenveren, fruit, bloemen en mooie vlinders. Deze kleurrijke print kun je het hele jaar laten stralen in jouw interieur, tijdens sombere dagen roept deze muurkunst namelijk nog steeds een warm en vrolijk gevoel op.
Het kunstwerk doet je verlangen naar die fijne lente en zomerdagen waarbij je kunt genieten van de warme zonnestralen, jouw favoriete bloemen in bloei staan en je kunt genieten van een smaakvol ijsje.
Net als bij veel van onze andere unieke muur art, zul je steeds nieuwe details ontdekken naarmate je langer naar het werk kijkt.
In welke ruimte zou jij dit kleurrijke ontwerp hangen?

Kies voor een rond schilderij, behang of acrylglas schilderij

 

Bij Postergirls helpen wij je graag mooie muurkunst te vinden om iedere wand van jouw huis mee te verrijken.
Alle ontwerpen zijn te bestellen in verschillende afwerkingen zoals een metaal schilderij, canvas schilderij, ingelijste poster of aluminium schilderij. Zo vind je altijd een fantasie muurdecoratie welke aansluit op al jouw wensen.
Ben je benieuwd hoe de muurkunst eruit komt te zien in jouw eigen interieur? Probeer het alvast uit via de virtuele tool bij Werk aan de muur!

Vind je het fantasie thema helemaal geweldig, maar vind je het combineren van kleuren op jouw muur, meubels en muurdecoratie wat lastig, lees dan onze blog over kleurgebruik in huis.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur