Fantasie

FANTASIE

 

Vind jouw fantasie walldecor bij Postergirls

 

In deze collectie vind je ontwerpen terug die buiten de grenzen van de werkelijkheid vallen. De kunstwerken zijn een artistieke expressie waarbij elementen en kleuren gecombineerd worden tot sprekende kunstwerken. Enkele woorden die de muur kunst beschrijven zijn dromerig, sprookjesachtig en mysterieus.

Treed binnen in een wereld waar de grens tussen realiteit en fantasie wordt vervaagd.
In deze collectie worden verschillende stijlen, elementen en kleuren met elkaar gecombineerd tot nieuwe fantasie wall art. Neem een kijkje in de collectie en laat je verwonderen door veelzijdigheid van kunst.

 

Fleur jouw huis op met een kleurrijk schilderij

 

Een van de uitgangspunten die wij als Postergirls willen naleven is dat we unieke designs aanleveren die een vrolijke toevoeging zijn voor iedere woonkamer, slaapkamer, boven de eettafel of in de hal.
Ontdek bijvoorbeeld Urban Jungle graffiti, de kleuren in dit ontwerp vormen een ware kleurexplosie. De veren in de gespreide vleugels van de papegaai vangen een levendig kleurenspectrum dat overeen komt met de graffiti kunst op de achtergrond. De veelzijdigheid en kleurrijke aspecten van de stad (de urban jungle) komen samen met de vrolijk uitziende veren van de tropische vogel.
Dit unieke kunstwerk komt volledig tot zijn recht bij een neutrale wooninrichting, de kleurencompositie zorgt er namelijk voor dat de kleuren echt van de muur af knallen.

 

Maak jouw eclectisch interieur af met een kunstwerk aan de muur

 

Ontdek bijvoorbeeld IJshoorntje met bloemen, dit ontwerp voegt een vleugje kleurrijke elegantie toe aan ieder minimalistisch of modern interieur.
Het hoorntje is gevuld met kleurrijke elementen als lollies, pauwenveren, fruit, bloemen en mooie vlinders. Deze kleurrijke print kun je het hele jaar laten stralen in jouw interieur, tijdens de koude dagen roept deze muur kunst namelijk nog steeds een warm en vrolijk gevoel op.
Het kunstwerk doet je verlangen naar die fijne lente en zomerdagen waarbij je kunt genieten van de warme zonnestralen, jouw favoriete bloemen in bloei staan en je kunt genieten van een smaakvol ijsje. Net als bij veel van onze andere unieke muur art, zul je steeds nieuwe details ontdekken naarmate je langer naar het werk kijkt.
In welke ruimte zou jij dit kleurrijke ontwerp hangen?

 

Kies voor een rond schilderij, behang of acrylglas schilderij

 

Bij Postergirls helpen wij je graag mooie muur kunst te vinden om iedere muur van jouw huis mee te verrijken.
Alle ontwerpen zijn te bestellen in verschillende afwerkingen zoals een metaal schilderij, canvas schilderij, ingelijste poster of aluminium schilderij. Zo vind je altijd een fantasie schilderij dat aansluit op al jouw wensen.
Ben je benieuwd hoe de muurkunst eruit komt te zien in jouw eigen interieur? Probeer het alvast uit via de virtuele tool bij Werk aan de muur!

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur