Unieke schilderijen met dieren

De natuur, een prachtig thema welke tot ieders verbeelding spreekt en wat ook heel goed in het interieur past. Van kleurrijk tot meer zachte gedempte tinten, je vindt hier zeker het ontwerp wat bij jou past.

 

Ontdek botanische kunst bij Postergirls


Met een kunstwerk aan de muur draag je niet alleen bij aan een fijne atmosfeer, je zorgt ook voor een bepaalde diepte in het interieur. Met de flora en fauna designs van Postergirls kun je tevens zowel rust als levendigheid creëren in jouw interieur.

Alle muurdecoratie wordt in samenwerking met Werk aan de muur gedrukt en afgeleverd. Doordat alle kunstwerken pas geproduceerd worden nadat er een bestelling is geplaatst, kun je zelf een afwerking kiezen die bij jullie smaak en interieur aansluit. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor: een aluminium schilderij, een canvas schilderij, een schilderij op acrylglas of een ingelijste poster.

Fleur jouw huis op met een schilderij met bloemen

Soms heb je maar net dat ene item nodig om jouw interieur tot leven te wekken. Wat net even meer cachet geeft aan het geheel en een verbindende factor kan zijn tussen de meubels, het kleurgebruik en de woonaccessoires.
De Delfts blauwe kan met boeket bijvoorbeeld, het design is kleurrijk met een rustige achtergrond en een vintage tintje. De oer-Hollandse kan is gevuld met een bloemenpracht in diverse kleuren, pauwen – en fazantenveren en rode besjes.
De neutrale achtergrondkleur daarentegen zorgt voor een zacht en dromerig karakter, hierdoor is de kan met het boeket een echte eyecatcher. Als je het ons vraagt, brengen de frisse kleuren van de verschillende bloemensoorten het kunstwerk echt tot leven.
Waar zou jij dit bijzondere botanische kunstwerk ophangen?

 

Op zoek naar een ontwerp met dieren? Deze vind je bij Postergirls

Als je jouw huis wilt opsieren met wanddecoratie met wilde dieren (denk aan een schilderij met giraf of leeuw) of op zoek bent naar een vogel schilderij, met de ontwerpen van Postergirls haal je op een stijlvolle manier de natuur in huis.

De Gazelle in beige tinten is elegantie ten top. De print is geheel in harmonie door de sierlijke gazelle in combinatie met het boeket aan bloemen en pluimen in neutrale kleuren. De zachte uitstraling van dit kunstwerk maakt dat het een oase van rust creëert in ieder huis.

Ben jij meer op zoek naar kleurrijke en chique wall art om jouw interieur mee te verrijken? Laat je dan verrassen door de prachtige combinatie aan groene- en blauwe tinten in de Hommel met gouden stuifmeel print.
De marmeren achtergrond heeft een goudadertje in het design en er zijn ook gouden spikkels op de hommel zelf verwerkt. Hierdoor wordt de illusie gewekt dat de hommel gouden stuifmeel heeft verspreid.

De natuur is een grote inspiratiebron voor ons als ontwerpers, elementen als dieren en bloemen komen dan ook vaak terug in al onze thema’s.
Ben je benieuwd naar welke andere thema’s wij hebben? Ontdek ze hier:
Personen – vrouwen
Vintage – dieren
Vintage – personen
Fantasie
Back to the 80’s
Met tekst

✓ Unieke designs
✓ Op maat gemaakt
✓ Print on demand
✓ In samenwerking met Werk aan de muur