Flora en Fauna

Ontwerpen met dieren, vogels, insecten, bloemen en planten, botanische afbeeldingen.

FLORA EN FAUNA

Ontdek botanische kunst bij Postergirls


Met een kunstwerk aan de muur draag je niet alleen bij aan een fijne atmosfeer, je zorgt ook voor een bepaalde diepte en betekenis. Met de natuur schilderijen van Postergirls kun je namelijk zowel rust als levendigheid creëren in jouw interieur.

Alle muurkunst wordt in samenwerking met Werk aan de muur gedrukt en afgeleverd. Doordat alle kunstwerken pas geproduceerd worden nadat er een bestelling is geplaatst, kun je zelf een afwerking kiezen die bij jullie smaak en interieur aansluit. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een metaal schilderij, een canvas schilderij, een schilderij op acrylglas of een ingelijste poster.
Iedere afwerking geeft een ontwerp een nieuwe dimensie, zo geeft een canvas schilderij vaak een klassiekere look dan een glasschilderij.

Fleur jouw huis op met een schilderij met bloemen

Soms is er maar weinig nodig om een interieur tot leven te wekken. Zo kan een symfonie aan kleuren al een groot verschil maken. De Delfts blauwe kan met boeket neemt je bijvoorbeeld mee op een kleurrijke reis. De oer-Hollandse kan is voorzien van elementen met adembenemende details in de vorm van botanische elementen.
De neutrale achtergrondkleur daarentegen zorgt voor een zacht en dromerig karakter, hierdoor is de kan met het boeket een echte eyecatcher. Als je het ons vraagt, brengen de frisse kleuren van de verschillende bloemensoorten het kunstwerk pas echt tot leven.
Waar zou jij dit bijzondere kunstwerk ophangen?

 

Op zoek naar een dieren schilderij? Deze vind je bij Postergirls

Als je jouw huis wilt verrijken met een schilderij met wilde dieren (denk aan een schilderij met giraf of leeuw) of op zoek bent naar een vogel schilderij, met de ontwerpen van Postergirls haal je op een stijlvolle manier de veelzijdigheid van de natuur in huis.

De Gazelle in beige tinten is elegantie ten top. De print vormt een onverwachte harmonie van een sierlijke gazelle in combinatie met chique botanie in neutrale kleuren. De zachte uitstraling van dit kunstwerk maakt dat het een oase van rust creëert in ieder huis.

Ben jij meer op zoek naar kleurrijke wall art om jouw interieur mee te verrijken? Laat je dan verrassen door de vrolijke symfonie aan kleuren in de Hommel met gouden stuifmeel print. De marmeren achtergrond heeft een touch of gold in het design verwerkt, deze gouden spikkels zijn ook op de hommel zelf verwerkt. Hierdoor wordt de illusie gewekt dat de hommel gouden stuifmeel heeft verspreid.

De natuur is een grote inspiratiebron voor ons als ontwerpers, elementen als dieren en bloemen komen dan ook vaak terug in al onze thema’s.
Ben je benieuwd naar welke andere thema’s wij hebben? Ontdek ze hier:
Personen – vrouwen
Vintage – dieren
Vintage – personen
Fantasie
Back to the 80’s
Met tekst

✓ Unieke designs
✓ Op maat gemaakt
✓ Print on demand
✓ In samenwerking met Werk aan de muur