Posters met tekst

 We horen je al bijna denken “met tekst, is dat niet uit de mode”. Nee zeker niet, maar bij Postergirls vind je niet de standaard corny teksten.
De tekst en de afbeelding vormen één geheel en vullen elkaar aan, de afbeelding verhaalt eigenlijk de tekst. Zo vormt het een grappig, tof, prachtig en uniek ontwerp.

 

Kies voor een ontwerp met krachtige tekst

 

Bij Postergirls zijn we ervan overtuigd dat muurdecoratie een essentiële rol speelt bij het creëren van sfeer. Door middel van unieke posters kan jij jouw persoonlijkheid laten stralen in een interieur.
Ons assortiment is rijkelijk gevuld met kunstwerken met tekst, perfect om iedere kale muur in jouw huis mee op te sieren.

Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun jij gemakkelijk eigentijdse muurdecoratie bestellen vanuit huis.
Kies jij voor een poster of een rond schilderij, een canvas schilderij of een aluminium schilderij? Wij helpen jou graag om jouw nieuwe favoriete kunststuk te vinden.

 

Een kleurrijke poster past in ieder interieur

 

Ontdek bijvoorbeeld Color color, de mix van zachte en felle kleuren roepen een vrolijk gevoel op. De gestroomlijnde vormen maken het ontwerp modern en zorgen voor extra verdieping.
Dit unieke ontwerp heeft een ware 80’s look en feel welke past in iedere ruimte. Het rijke kleurenpalet zorgt voor een levendige sfeer in huis, de diversiteit aan kleuren maken van dit ontwerp een ware eye catcher.

Wist je trouwens dat we ook een Back to the 80’s collectie hebben?
Neem een kijkje en dompel je onder in de wereld van neon-kleuren, pasteltinten en geometrische vormen. Een tijd waarin creatieve expressie centraal staat, de straten gekleurd waren door graffiti, Madonna, Michael Jackson & Prince de hitlijsten domineerden en iedereen gekleed was in punk- en new wave kledingstijlen.

 

Postergirls is de plek voor unieke muurdecoratie

 

Of je nu een modern minimalistisch interieur hebt of gaat voor een eclectisch interieur, met de veelzijdigheid uit ons assortiment vind je altijd een passend kunstwerk. In deze collectie staan ontwerpen centraal waarin tekst verwerkt is.

In tegenstelling tot Color color, een ware kleurexplosie, is het kleurgebruik in Avant garde een stuk rustiger. De verticale zwart witte strepen op de achtergrond, in combinatie met de modebewuste vrouw op de voorgrond, zorgen voor een elegante chique uitstraling.
Bestel dit unieke kunstwerk als acrylglas, in een groot formaat en je haalt zeker het glossy magazine gevoel in huis.

 

Shop wall art met tekst

 

Als jij een echte voorliefde hebt voor de eclectische woonstijl, ben je bij ons op de juiste plek voor een kleurrijk poster om iedere ruimte mee af te maken.
Muren zonder kunstwerken zijn vaak gewoon grote lege vakken, met de muur kunst van Postergirls breng je gemakkelijk een vleugje vrolijkheid toe.
Ontdek bijvoorbeeld Big in Japan, een ontwerp waarbij elementen als tekst, figuren en kleur harmonieus samenkomen. In dit ontwerp hebben wij gebruik gemaakt van Japanse tekens om kracht bij te zetten en omdat het ook zulke mooie en sierlijke tekens zijn.

Kies voor een klassieke of moderne afwerking

 

De afwerking van een kunstwerk is bepalend voor de algehele uitstraling van het ontwerp. Door onze samenwerking met Werk aan de muur is het mogelijk om onze unieke prints af te drukken op een materiaal naar keuze. Zo kun je kiezen voor schilderij op canvas, een aluminium schilderij of een glasschilderij.
Kies jij voor een bescheiden formaat of ga je voor een statement?

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur