MET TEKST

 

Kies voor een krachtig kunstwerk van Postergirls

 

Bij Postergirls zijn we ervan overtuigd dat muurdecoratie een essentiële rol speelt bij het creëren van sfeer. Door middel van muurkunst kan je bijvoorbeeld jouw persoonlijkheid laten stralen in een interieur.
Ons assortiment is rijkelijk gevuld met kunstwerken met tekst, perfect om iedere kale muur in jouw huis mee te verrijken.

Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun jij gemakkelijk eigentijdse muur kunst bestellen vanuit huis. Kies jij voor een rond schilderij, een canvas schilderij of een metaalschilderij? Wij helpen jou graag om jouw nieuwe favoriete kunststuk te vinden.

 

Een kleurrijk schilderij past in ieder interieur

 

Ontdek bijvoorbeeld Color color, de harmonie aan zachte en felle kleuren roepen een vrolijk gevoel op. De gestroomlijnde vormen maken het ontwerp modern en zorgen voor een extra verdieping en kunnen een ware 80’s feel teweegbrengen in iedere ruimte. Het rijke kleurenpalet zorgt niet alleen voor een levendige sfeer in huis, de diversiteit aan kleuren zorgt er ook voor dat de muurkunst in ieder interieur tot haar recht komt.

 

Wist je trouwens dat we ook een Back to the 80’s collectie hebben?
Neem een kijkje en waan je in de wereld van neon-kleuren en geometrische vormen, een tijd waarin creatieve expressie centraal staat, de straten gekleurd waren door graffiti, Madonna, Michael Jackson & Prince de hitlijsten domineerden en iedereen gekleed was in punk- en new wave kledingstijlen.

 

Postergirls is de plek voor unieke kunst

 

Of je nu een modern minimalistisch interieur hebt of all out gaat met een eclectisch interieur, met de veelzijdigheid uit ons assortiment vind je altijd een passend kunstwerk. In deze collectie staan ontwerpen centraal waarin tekst verwerkt is.

In tegenstelling tot Color color, een ware kleurexplosie, is het kleurgebruik in Avant garde een stuk rustiger. De verticale strepen op de achtergrond, in combinatie met de modebewuste dame op de voorgrond, zorgen voor een elegante uitstraling.
Bestel dit unieke kunstwerk als acrylglas, in een groot formaat en je haalt geheid het glossy magazine-gevoel in huis.

 

Shop wall art met tekst

 

Als jij, net als wij, een echte voorliefde hebt voor de eclectische woonstijl, ben je bij ons op de juiste plek voor een kleurrijk schilderij om iedere ruimte mee af te maken. Muren zonder kunstwerken zijn vaak gewoon grote lege vakken, met de muur kunst van Postergirls breng je gemakkelijk een vleugje vrolijkheid toe.
Ontdek bijvoorbeeld Big in Japan, een ontwerp waarbij elementen als tekst, figuren en kleur harmonieus samenkomen. Hoewel het ontwerp verschillende elementen bevat, wordt de aandacht direct getrokken door de betoverende blik van de vrouw in het midden van het ontwerp.

 

Kies voor een klassieke of moderne afwerking

 

De afwerking van een kunstwerk is bepalend voor de algehele uitstraling van het schilderij. Door onze samenwerking met Werk aan de muur is het mogelijk om onze unieke prints af te drukken op een materiaal naar keuze. Zo kun je kiezen voor schilderij op canvas, een aluminium schilderij of een glasschilderij.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur