Over Postergirls

Wij, Eddy en Monique zijn naast zakenpartners ook levenspartners.
Dat maakt het voor ons heel gemakkelijk om samen te werken want je kent elkaar immers door en door en ieder heeft dan ook z’n eigen talenten.

 

Voorliefde voor interieur

Wij zijn al heel wat jaren actief in de creatieve commerciële wereld.
De woonbranche heeft ons altijd getrokken, naast interieurstyling hebben we ook een lange tijd een webwinkel gehad met prachtige woonaccessoires van hele mooie merken.
Na enkele jaren met veel plezier hierin gewerkt te hebben en toffe vakbeurzen in binnen en buitenland bezocht te hebben, merkten we dat we niet meer onderscheidend genoeg konden zijn omdat de markt te vol begon te raken.

 

Digitaal ontwerpen

Omdat we toen toch al hobbymatig bezig waren met digitale ontwerpen te maken (niet te verwarren met AI!), was het een no brainer om hierin beroepsmatig verder te gaan. Hierbij was het idee om Postergirls te starten begonnen.
Zelf woonaccessoires maken en verkopen is voor ons de mooiste combinatie tussen creatief en commercieel bezig zijn. Zelf toffe producten creëren geeft toch de meeste voldoening.
Creatief aan de slag gaan om mooie en kunstzinnige muurdecoratie te maken. Onze ontwerpen zijn rijk gevuld en kleurvol, we maken veel gebruik van flora en fauna om onze muurdecoratie op te fleuren.
Onze inspiratiebronnen zijn dan ook kleuren, natuur, streetart, foto art,  klassieke kunst, architectuur, films en series en eigenlijk de gewone dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt.

 

Kleurrijke mini metamorfose

In de periode als kleurconsulent en woonstylist hebben we regelmatig vernomen dat kleurgebruik op de muur voor veel mensen toch wel als spannend wordt ervaren.
Hoe mooi is het dan dat je kleur in je interieur kunt toepassen zonder te hoeven verven en dat deze ook nog eens makkelijk verwisselbaar is.
Met onze wanddecoratie heb je in een handomdraai zo een mini metamorfose.

Ons doel is om jouw huis een beetje kleurrijker, mooier, gezelliger en sfeervoller te maken.

Wij hopen dat jij veel plezier van onze creaties zult hebben en wellicht prijken ze snel aan jouw muur!

Creatieve groet,
Eddy en Monique
Postergirls