Personen – vrouwen

Vrouwen, vrouwen gezichten met botanische, culturele of fantasie elementen

PERSONEN – VROUWEN

 

Kunst met vrouwen kopen? Ontdek de collectie van Postergirls

 

Laat je verrassen door de verwonderende wereld van het vrouwelijk schoon. In dit thema laten wij je graag kennis maken met de diversiteit en de diepgang van de vrouwelijke expressie. Zo heeft ieder ontwerp een krachtig verhaal dat op artistieke wijze op het doek is gezet.

 

Ontdek bijvoorbeeld Medusa, vrouw met slangen, in deze print wordt de betoverende blik van Medusa vastgelegd te midden van slangen en bloemen.
Het verhaal van Medusa is zeer bekend uit de Griekse mythologie. De vrouw had ooit een onweerstaanbaar uiterlijk, tot ze bestraft werd met slangenhaar en een blik die mensen in steen zou kunnen veranderen als ze hun aankeek. Deze bijzondere mythe hebben wij in een artistiek ontwerp verwerkt.
Medusa is afgebeeld als een krachtige dame, de gekleurde rook op de achtergrond zorgt voor een mysterieus tintje. Het ontwerp van deze bijzondere print komt in ieder interieur tot haar recht.

 

Maak jouw woonkamer af met een modern schilderij


Wat is kunst eigenlijk?
Wat ons betreft, bestaat kunst uit verschillende voorwerpen, kleuren en formaten, waaronder dus ook wanddecoratie.
De kunstwerken van Postergirls zijn bedoeld om een bepaalde gesprekken en gedachten op gang te brengen. Zo zijn veel van onze ontwerpen voorzien van verschillende elementen die ervoor zorgen dat de aandacht naar het werk getrokken worden. De print Flower woman met donut ogen is hier een mooi voorbeeld van. De kleurrijke, botanische elementen trekken meteen de aandacht en doen je verlangen naar een zonnige lentedag waarbij de vogels fluiten en de bloemen bloeien.
Dit ontwerp kan gezien worden als kunst met een knipoog door de donuts die worden vastgehouden door de vrouw. Hoe langer je naar dit ontwerp kijkt, hoe meer je ontdekt. Deze moderne collage is daarom ook een absolute aanwinst in ieder interieur.
Voor een extra moderne finish kun je er tevens voor kiezen om het ontwerp als muurdecoratie op aluminium te bestellen. Een aluminium afwerking zorgt namelijk voor een eigentijdse uitstraling, hierdoor komt een metalen afbeelding in iedere inrichting tot zijn recht.

Naast aluminium schilderijen kun je onze prints ook als de volgende muurdecoratie bestellen: canvas schilderij, muurposter, acrylglas schilderij en behang.
Ben je benieuwd hoe het ontwerp eruit zou komen te zien aan jouw muur? Via de virtuele tool kun je dit uittesten!

 

Kies voor zwart wit kunst

 

Zwart-wit kunstwerken hebben vaak een elegante en tijdloze uitstraling. Het minimale kleurgebruik kan namelijk zorgen voor een oase van rust.
Het bijzondere gegeven van dit werk is dat de compositie benadrukt wordt door elementen en contrasten. Dit zie je goed terug in het ontwerp Grafisch hoofd in zwart wit, hoewel de muurprint weinig kleuren bevat, is het toch een echte blikvanger doordat er veel in de compositie gebeurt. De beeldschone vrouw bestaat uit grafische patronen, de botanische elementen rondom haar hoofd geven het ontwerp daarentegen een zacht karakter.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur