Vintage dieren

Ontwerpen met vintage elementen zoals dieren, bloemen en planten. In de stijl van oude schoolplaaten, poëzieplaatjes en vintage prentenboeken.

VINTAGE – DIEREN

 

Maak jouw woonkamer af met retro kunst aan de muur

 

Denk jij ook nog vaak terug aan die goede oude tijd, de tijd waarin je jouw poëziealbum uitleende aan jouw dierbaren zodat zij hier leuke gedichtjes in konden schrijven met daarbij leuke poëzieplaatjes? In deze vintage dieren collectie brengen wij jou graag weer heel even terug naar die bijzondere tijdsperiode. Hier vind je namelijk kunstwerken met een vintage look en feel.
In tegenstelling tot de andere collecties (met uitzondering van vintage – personen), is er bij deze collectie geprobeerd een nostalgisch gevoel naar voren te halen. Dit is gedaan door middel van elementen, kleurgebruik, en de afwerking van de elementen.

De Zwarte panter vintage style geeft jouw woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld een vleugje vintage elegantie.

De subtiele, lichte kleuren op de achtergrond zorgen ervoor dat het imposante dier mooi naar voren komt. Door voor een canvas afdruk te kiezen wordt de vintage look versterkt.

 

Waarom retro kunst?

 

Retro kunst is weer helemaal terug van weggeweest! Deze retro kunstwerken worden vaak gekenmerkt doordat ze een weerspiegeling zijn van een stijl of esthetiek uit het verleden. Je herkent ze door het kleurgebruik, de techniek en culturele invloeden.
Bij Postergirls vind je vintage ontwerpen terug met een kleurrijke twist. In deze collectie staan dieren centraal, maar dan in een vintage setting. Wij, Monique en Eddy, hebben een echte voorliefde voor het eclectisch interieur, deze stijl proberen wij dan ook door te voeren in onze prints. Bij de werken uit deze collectie hebben wij geprobeerd een bepaalde nostalgie op te wekken en deze vintage stijl op onze eigen manier te interpreteren.
Met onze unieke ontwerpen proberen wij kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Zo kun jij kleurrijke muurkunst toevoegen aan jouw chique interieur, in een formaat en afwerking naar keuze.

Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun je jouw nieuwe muurkunst volledig naar wens laten maken.
Zo kun je zelf het formaat bepalen en heb je de keuze uit verschillende afwerkingen:

  • Canvas schilderij
  • Schilderij op acrylglas
  • Aluminium schilderij
  • (Ingelijste) muurposter
  • Behangprint

Als je de vintage look en feel helemaal wilt omarmen zouden wij je adviseren om jouw nieuwe muur kunst aan te schaffen als canvas schilderij. Deze zou je zelfs in een gouden omlijsting kunnen bestellen voor een extra beetje flair.

 

Kies voor een vintage dieren schilderij

 

Als je op zoek bent naar een kleurrijk schilderij met een vleugje vintage dan is Flamingo met vintage style bloemen donker misschien wel de perfecte match met jouw interieur. Het ontwerp vormt een melodie van kleuren, zo gaan de bijzondere kleuren van het gracieuze dier hand in hand met de bloemen op de achtergrond.
Wat ons betreft, zijn flamingo’s een van de meest elegante vogelsoorten, deze elegantie hebben wij dan ook naar voren laten komen door gebruik te maken van een lichtdonkercontrast. De verschillende kleurgradaties zorgen ervoor dat dit kunstwerk een vrolijke toevoeging is in iedere woonkamer, slaapkamer of hal.

 

Wist je trouwens dat we naast de vintage dieren collectie ook een collectie hebben met vintage personen?
Daar vind je klassieke schilderijen terug met een twist, veelal statige portretten in een modern jasje.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur