Dieren kunst in vintage style.

Denk jij ook wel eens terug aan die goede oude tijd, de tijd waarin je jouw poëziealbum uitleende aan jouw dierbaren zodat zij hier leuke gedichtjes in konden schrijven met daarbij leuke poëzieplaatjes? In deze vintage dieren collectie brengen wij jou graag weer heel even terug naar die bijzondere tijd. Hier vind je namelijk kunstwerken met dieren met een vintage look en feel.
In deze collectie hebben wij geprobeerd een nostalgisch gevoel  van oude prentenboeken naar voren te halen. Dit is gedaan door middel van vintage en retro elementen die we in de unieke ontwerpen hebben toegepast.

 

Maak jouw interieur compleet met retro kunst aan de muur

De dieren in retro look staan fantastisch in veel interieurs, van modern tot landelijk.
Neem de Zwarte panter vintage style , deze geeft jouw woonkamer of slaapkamer een vleugje vintage elegantie.

De subtiele, lichte lila kleuren op de achtergrond zorgen ervoor dat het imposante dier mooi naar voren komt. En je kunt helemaal zelf kiezen in welk formaat en op welk materiaal jij jouw print afgedrukt wilt hebben.

Waarom vintage kunst?

 

Vintage of retro kunst is zo fantasties omdat het je een nostalgies gevoel kan geven en je het heel goed kunt mixen met moderne elementen. De retro kunstwerken zijn een weerspiegeling van het verleden. Je herkent ze door het kleurgebruik, de techniek en culturele invloeden.
Bij Postergirls vind je vintage ontwerpen terug met een kleurrijke en moderne twist. In deze collectie staan dieren centraal, maar dan in een vintage setting. Bij de werken uit deze collectie hebben wij geprobeerd een bepaalde nostalgie op te wekken en deze vintage stijl op onze eigen manier te interpreteren.
Met onze unieke ontwerpen proberen wij kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Zo kun jij kleurrijke muurkunst toevoegen aan jouw eigen interieur, in een formaat en afwerking naar keuze.

Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun je jouw nieuwe muurkunst volledig naar wens laten maken.
Zo kun je zelf het formaat bepalen en heb je de keuze uit verschillende afwerkingen zoals o.a.:

  • Canvas schilderij
  • Schilderij op acrylglas
  • Aluminium schilderij
  • (Ingelijste) muurposter
  • Behangprint

Als je kiest voor een canvas schilderij zou je deze met omlijsting kunnen bestellen voor een extra beetje flair.

 

Kies voor een vintage dieren schilderij

 

Als je op zoek bent naar een kleurrijk schilderij met een vleugje vintage dan is Flamingo met vintage style bloemen donker misschien wel de perfecte match met jouw interieur. De donkere kleuren geven het ontwerp een klassiek tintje en de botanische elementen geven juist weer die vintage look aan dit unieke design.
Wat ons betreft, zijn flamingo’s een van de meest elegante vogelsoorten, deze elegantie hebben wij dan ook naar voren laten komen door gebruik te maken van een lichtdonkercontrast. De verschillende kleurnuances zorgen ervoor dat dit kunstwerk een vrolijke toevoeging is in jouw woonkamer, slaapkamer of hal.

 

Wist je trouwens dat we naast de vintage dieren collectie ook een collectie hebben met vintage personen?
Daar vind je klassieke schilderijen terug met een grappige twist, veelal statige portretten in een modern jasje.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur