Vintage personen

Ontwerpen met vintage elementen en klassieke elementen van o.a. oude schilderijen en retro plaatjes.

VINTAGE – PERSONEN

 

Vind jouw vintage kunst bij Postergirls

 

Kunstenaars proberen vaak gevoel en emotie over te dragen middels hun werk, zo vertelt ieder kunstwerk een eigen verhaal. Er blijft natuurlijk altijd ruimte over voor eigen interpretatie, maar er is bij ieder werk vaak wel een achterliggende gedachte vastgelegd. Zo vertellen ook veel klassieke schilderijen een verhaal.
In deze specifieke collectie hebben wij geprobeerd deze klassieke schilderijen een nieuw verhaal mee te geven door ze te moderniseren.
Het resultaat hiervan? Oude en nieuwe elementen die harmonieus samenkomen tot een nieuw, gemoderniseerd kunstwerk.

 

Kies voor kunst met een knipoog

 

Hoewel klassieke kunst soms een stoffig imago kan hebben, hebben wij bij de ontwerpen uit deze collectie geëxperimenteerd met moderne elementen.
Een goed voorbeeld hiervan is Lord blowing a bubble. Het originele schilderij was waarschijnlijk bedoeld zodat de hooggeplaatste heer kon pronken met zijn pracht en praal. Wij zouden Postergirls niet zijn als we hier niet een vleugje humor aan toe zouden voegen!
In ons unieke ontwerp is de lord namelijk nog steeds afgebeeld als een belangrijk persoon, maar met een kleine bijzondere toevoeging: een kauwgom bubbel.
De nieuwe variant van het klassieke schilderij heeft nog steeds de klassieke charme met de gedrapeerde stoffen, dramatische lichtinval en de sierlijke penseelstreken die duiden op echt vakmanschap. Echter, door de kleine toevoeging is het ontwerp getransformeerd tot muurkunst dat ieder interieur zal laten stralen.

 

Shop klassieke wall art in een modern jasje

 

In tegenstelling tot bovengenoemd ontwerp hebben we bij Freule met luipaarden de adellijke dame uit de originele compositie gehaald om vervolgens een eclectisch kunstwerk te creëren.
De eclectische stijl wordt gekenmerkt door de elementen uit verschillende kunststromingen en kunststijlen die samensmelten in een kunstwerk.
In het ontwerp staat de freule met haar extravagante levensstijl centraal. Ze is omringd door gouden elementen en wordt vergezeld door haar bijzondere, exotische huisdieren: luipaarden. Het ontwerpt oogt rustig doordat het kleurenpalet beperkt is gehouden tot de kleuren van de freule.

Alle ontwerpen van Postergirls kunnen aangepast worden naar wens. Door onze samenwerking met Werk aan de muur kun je voor een afmeting en afwerking kiezen die aansluit op jouw smaak. Dus, kies jij voor een acrylglas schilderij, een aluminium schilderij of een rond schilderij? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je echter op zoek naar een manier om de natuur naar binnen te halen in jouw vintage interieur?
Neem dan vooral een kijkje in onze vintage dieren collectie. De ontwerpen uit die collectie laten de pracht van alle facetten van de natuur zien, met een vintage tintje.

 

✓ Unieke designs

✓ Op maat gemaakt

✓ Print on demand

✓ In samenwerking met Werk aan de muur